Kinnisvara saab soetada helistades kinnisvaraliinile

Ajal kui kinnisvaraturul tegutseb tohutu
hulk erinevaid firmasid, hakkas infoliin RE-line kinnisvarateenust pakkuma
telefoni teel.

"RE-line'i infoliini kõneminut maksab 3 krooni, millele lisandub sideoperaatori tasu. Meie kõneminut on võrreldes teiste Eestis tegutsevate infoliinidega odavaim, kuid hind ei ole teistega võrreldes meie olulisim eelis," kommenteeris RE-line International OÜ tegevjuht Maria Tammeorg.

"Elamis- või äripinna ostmisel huvitab klienti tulemus - ehk, et ta leiaks selle, mis vastaks tema vajadustele. Kas selle leiab BRC Kinnisvara või mõni muu kinnisvarafirma, ei oma kliendi jaoks olulist tähtsust - peamine on see, et ta saaks kiiresti ja kvaliteetselt teenindatud ning leiaks endale sobiliku vara, mis juriidiliselt korrektselt ka tema omandiks saaks," kommenteeris Tammeorg Äripäevale.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed