29. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara saab soetada helistades kinnisvaraliinile

Ajal kui kinnisvaraturul tegutseb tohutu hulk erinevaid firmasid, hakkas infoliin RE-line kinnisvarateenust pakkuma telefoni teel.

"RE-line'i infoliini kõneminut maksab 3 krooni, millele lisandub sideoperaatori tasu. Meie kõneminut on võrreldes teiste Eestis tegutsevate infoliinidega odavaim, kuid hind ei ole teistega võrreldes meie olulisim eelis," kommenteeris RE-line International OÜ tegevjuht Maria Tammeorg.

"Elamis- või äripinna ostmisel huvitab klienti tulemus - ehk, et ta leiaks selle, mis vastaks tema vajadustele. Kas selle leiab BRC Kinnisvara või mõni muu kinnisvarafirma, ei oma kliendi jaoks olulist tähtsust - peamine on see, et ta saaks kiiresti ja kvaliteetselt teenindatud ning leiaks endale sobiliku vara, mis juriidiliselt korrektselt ka tema omandiks saaks," kommenteeris Tammeorg Äripäevale.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785