29. jaanuar 2007

Kinnisvara saab soetada helistades kinnisvaraliinile

Ajal kui kinnisvaraturul tegutseb tohutu hulk erinevaid firmasid, hakkas infoliin RE-line kinnisvarateenust pakkuma telefoni teel.

"RE-line'i infoliini kõneminut maksab 3 krooni, millele lisandub sideoperaatori tasu. Meie kõneminut on võrreldes teiste Eestis tegutsevate infoliinidega odavaim, kuid hind ei ole teistega võrreldes meie olulisim eelis," kommenteeris RE-line International OÜ tegevjuht Maria Tammeorg.

"Elamis- või äripinna ostmisel huvitab klienti tulemus - ehk, et ta leiaks selle, mis vastaks tema vajadustele. Kas selle leiab BRC Kinnisvara või mõni muu kinnisvarafirma, ei oma kliendi jaoks olulist tähtsust - peamine on see, et ta saaks kiiresti ja kvaliteetselt teenindatud ning leiaks endale sobiliku vara, mis juriidiliselt korrektselt ka tema omandiks saaks," kommenteeris Tammeorg Äripäevale.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688