17. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna linn pärib aastas paar korterit

Aastas saab Tallinn umbes 150 teadet, milles arvatakse surnud inimeste pärijaks Tallinna linn, kirjutas Ärileht.

Ilmar Puskar Tallinna elamumajandusametist selgitab, et 99% juhtudest langevad siiski ära: “Pärijad ilmuvad välja.” Eelmisel aastal päris Tallinna linn näiteks ainult ühe mugavusteta korteri Sitsi tänaval 200 000 krooni väärtuses ja mõttelise osa Kuusalu vallas asuvast ehitusest 9750 krooni väärtuses.

Eesti seaduste järgi on omavalitsus eraisikute vara pärijaks neil juhtudel, kui surnul muid seadusjärgseid pärijaid pole.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785