Pro Kapital teeb Kalaranna kvartalisse elamurajooni

Kalaranna elamu- ja ärirajoon Tallinnas
läheb maksma 600–800 miljonit krooni.

Pro Kapital Grupi juhatuse liikme Andrus Lauritsa sõnul lüüakse kopp maasse niipea, kui ehitusluba käes, kirjutas Ärileht. Elamu- ja ärirajooni kerkib paari aasta jooksul üheksa erineva suurusega maja.

“Täna on konkreetseid kuupäevi väga keeruline prognoosida,” lisas Laurits. Eeldusel, et paari kuu jooksul saab detailplaneering linnaosavalitsuses kehtestatud, kulub projekteerimisest ehitusloa saamiseni seitse kuni kümme kuud, ehitustähtajaks ennustavad asjaosalised 12–16 kuud ehitamise algusest.

Lisaks Pro Kapitalile on Kalamaja alguses mereäärsel alal mitmeid omanikke, knnistu arenduses räägivad kaasa seal asuvate hoonete korteriühistud, Tallinna Soojus ja Merko Ehitus. Suurim, 61 000-ruutmeetrine maavaldus kuulub siiski Pro Kapitalile, millest on ehitusõigus 34 000 ruutmeetrile.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed