Ober-Haus: ehitusmaterjalide hinnatõus aitab kallineda ka kinnisvaral

Kinnisvaraspetsialistid hindavad, et sel
aastal tõusevad hinnad mõõdukalt, jäädes umbes 5-10% piirimaile.

SL Õhtulehe intervjuus vastasid küsimustele Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Sooman, Arco Vara kommunikatsiooniassistent Anu Võlma, Ober-Hausi turundusosakonna juht Katrin Klein-Näppi ja Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütik Annika Jakobson.

Kõik neli on üksmeelel, et oodata on mõõdukat hinnatõusu. Suurem tõusupotentsiaal on Peep Soomani sõnul väiksemate linnade elamukruntidel, samuti maamajadel ja originaalsetel talukohtadel. Ober-Hausi turundusosakonna juhi Katrin Klein-Näppi hinnangul tõusevad kinnisvarahinnad 5-10%.

"Põllule müügiks ehitatud majade müügiaeg pikeneb," lisas Klein-Näppi.

Büroopindade osas eriti üksmeelt ei olnud. Annika Jakobson Uus Maast arvas, et. büroopindade arendus liigub enam kesklinna lähipiirkondadesse, Anu Võlma Arco Varast aga leidis, et suund on pigem äärelinnade poole.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed