8. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sooman: see, mis Eestis toimub, on Läti kõrval köki-möki

"See, mis Eestis toimub, on Läti kõrval köki-möki," kommenteeris Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Sooman lätlaste kava maksustada kinnisvaratehingud teatud juhtudel tulumaksuga.

Lätis on terav kinnisvaraspekulantide probleem. "See, mis Eestis toimub, on Läti kõrval köki-möki. Iga lätlane on kinnisvaraärimees. Eestlased on maha rahunema hakanud, natuke sahkerdasid, keegi sai natuke kasumit," selgitas Sooman olukorda

"See (25% tulumaks - toim.) võib ju olla mõistlik samm, et ohjeldada iga lätlaseni jõudnud kinnisvarahullust," lisas Sooman.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785