5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arakas: Ida-Virumaa kinnisvaral on kindlasti tulevikku

Eesti suurima kinnisvarabüroo Arco Vara tegevjuht Viljar Arakas ütles aripaev.ee online-intervjuus, et Ida-Virumaa kinnisvaral on kindlasti tulevikku.

"Olen selles isiklikult täiesti veendunud," ütles Arakas.

"Kui Euroopa Liidu piirist ehk Narvast on 130 km Venemaa suuruselt teise linna, siis üldse teistpidi ei saaks mõeldagi. Olles enne Arco Vara transpordisektoris töötanud usun, et logistikale ning ümberpakkimis- ja töötlustehastele peaks antud asukoht väga huvi pakkuma. Küsimus on ainult arengu kiiruses," selgitas ta.

"Heameel on tõdeda, et Arco Vara on kohe lõpetamas Narvas esimese kaasaegse büroo- ja kaubandushoone arendamist," märkis Arakas veel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785