13. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Lõunakeskuse taha võib tulla Maxima kauplus

Tartu Lõunakeskuse taga asuvale kuue hektari suurusele krundile võib tulla Maxima kaubakeskus, edastas raadio Tartu FM.

OÜ VP Market avalike suhete juht Erkki Erilaid ütles raadiole Tartu FM, et firma kavatseb ehitada Ehitus Service kaupluse ja Raja tänava pikenduse vahel asuvale kinnistule järjekordse Maxima poeketti kuuluva kaupluse.

Kui suur see tuleb ja millal ehitama hakatakse, ei tahtnud Erilaid veel avaldada, öeldes, et enne tuleb ära oodata enampakkumise tulemuste ametlik väljakuulutamine. See peaks toimuma 22. detsembril.

Eesti Maaülikooli poolt 49 miljoni kroonise alghinnaga müüki pandud kinnistule laekus kuus ostupakkumist. MÜ pressiesindaja ütles, et pakkumise tegid OÜ Lõunakeskus, AS Vallikraavi Kinnisvara, OÜ VP Market, OÜ Rending, Famar-Desi Grupp AS ning OÜ Aurorette Kinnisvara.

Tartu FM-i andmetel saab krundi uueks omanikuks VP Market, kes kinnitamata andmetel pakkus krundi eest 94 miljonit krooni.

Maaülikooli haldusdirektor Kalju Koha ütles raadiole, et maatüki eest saadava raha kavatseb ülikool investeerida Tähtvere linnaku väljaarendamiseks. Tema sõnul vajavad parandamist nii maaülikooli õppe-, arendus- ja teadustegevuis kui ka infrastruktuur.

Ilmselt läheb osa sellest rahast ka ülikooli spordihoone ehitamiseks. Tartu linn planeerib maaülikooli spordihoone ehitamist Tähtvere linnakusse toetada 10 miljoni krooniga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785