13. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pool Viljandi tööstuspargist jäi müümata

Kuuest krundist, mida Viljandi Linnavalitsus vastrajatud Rohelise tänava ääres ettevõtetele pakkus, jäi müümata kolm suuremat.

Linn pani tööstuspargi maatükid enampakkumisele kahe kaupa kolmes järgus. Viimasele paarile lõppes hinnapakkumiste esitamine eile ning ümbrike avamise järel selgus sama, mis eelmistel kordadel: hoonestusõiguse soovija leidus vaid väiksemale kinnistule, kirjutas Sakala.

Müümata jäid 2,9 miljoni kroonise alghinnaga krunt aadressil Roheline tänav 3, mis hõlmab 8262 ruutmeetrit, selle kõrval asuv 6892-ruutmeetrine kinnistu Roheline tänav 7, mille eest küsiti 2,4 miljonit, ja samas reas paiknev Roheline tänav 9, millel on ruutmeetreid 5684 ja alghind 2,2 miljonit.

Roheline tänav 6 asuva 2538-ruutmeetrise maatüki eest pakkus osaühing Rootortehnika 1 115 000 krooni, mis on alghinnast 15 000 krooni kõrgem.

Eilsel võistupakkumisel oli 567-ruutmeetrisele Roheline tänav 4 krundile kaks soovijat. Üks neist nõustus maksma 450 000 ja teine 528 000 krooni. Alghind oli sellel tööstuspargi kõige pisemal maatükil 255 000.

Viljandi abilinnapea Rein Triisa ütles, et ülejäänud kruntide müügikuulutused jäävad samade alghindadega Viljandi kodulehel edaspidigi nähtavaks ja kui huviline ühendust võtab, alustatakse temaga läbirääkimisi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785