7. detsember 2006
Jaga lugu:

Elukoha pähe müüdav kinnisvara ei pruugi olla elamiskõlblik

Kellel pole miljoneid kuhugi investeerida, veetku päev kinnisvaraveebis. Ettevaatust! - elukoha pähe müüdav kinnisvara ei pruugi olla elamiskõlblik.

Lasnamäe peletab paljusid eestlasi oma massiivsete kivielamutega, millel ei näi otsa ega äärt, kirjutas Eesti Päevaleht. Ometi on sealgi kortereid, mille eest uhke maja hinda küsitakse. Kalleim korter on müügis Pae tänaval kolmekorruselises kivimajas. Läbi kahe korruse paikneva avarate ruumide ja eriplaneeringuga 140-ruutmeetrise euroremonditud elamu eest küsib omanik üle 3,5 miljoni krooni.

Baltic Real Estate OÜ maakleri Rudolf Rakstise sõnul on korter müügis juba kaks kuud ja seda pole veel keegi vaatamas käinud. Rakstis leiab, et hind on liiga soolane, aga kuna omanikul pole müügiga kiiret, ei võta ta ka maakleri soovitusi kuulda.

3,5 miljoni krooni eest on Tallinna vanalinnas müüa valmisehitamist ootav kelder. Omaniku initsiatiivil on osaliselt välja kaevatud kunagine kiviplaatidest põrand, millele oli aegade jooksul kogunenud ligi pooleteistmeetrine mulla- ja turbakiht. Mööda seina nõrgub vett põrandale. Maakler möönab, et päris elamiskõlblik see koht pole ja sobiks rohkem restoraniks, kunstipoeks või ateljeeks.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee