7. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elukoha pähe müüdav kinnisvara ei pruugi olla elamiskõlblik

Kellel pole miljoneid kuhugi investeerida, veetku päev kinnisvaraveebis. Ettevaatust! - elukoha pähe müüdav kinnisvara ei pruugi olla elamiskõlblik.

Lasnamäe peletab paljusid eestlasi oma massiivsete kivielamutega, millel ei näi otsa ega äärt, kirjutas Eesti Päevaleht. Ometi on sealgi kortereid, mille eest uhke maja hinda küsitakse. Kalleim korter on müügis Pae tänaval kolmekorruselises kivimajas. Läbi kahe korruse paikneva avarate ruumide ja eriplaneeringuga 140-ruutmeetrise euroremonditud elamu eest küsib omanik üle 3,5 miljoni krooni.

Baltic Real Estate OÜ maakleri Rudolf Rakstise sõnul on korter müügis juba kaks kuud ja seda pole veel keegi vaatamas käinud. Rakstis leiab, et hind on liiga soolane, aga kuna omanikul pole müügiga kiiret, ei võta ta ka maakleri soovitusi kuulda.

3,5 miljoni krooni eest on Tallinna vanalinnas müüa valmisehitamist ootav kelder. Omaniku initsiatiivil on osaliselt välja kaevatud kunagine kiviplaatidest põrand, millele oli aegade jooksul kogunenud ligi pooleteistmeetrine mulla- ja turbakiht. Mööda seina nõrgub vett põrandale. Maakler möönab, et päris elamiskõlblik see koht pole ja sobiks rohkem restoraniks, kunstipoeks või ateljeeks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785