4. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BRC Kinnisvara: investeeri Bulgaariasse, Rumeeniasse ja Ukrainasse

BRC Kinnisvara juhatuse liige Eero Olander kirjutab, et täna oleks soovitatav investeerida Bulgaaria ja Rumeenia ning samuti hea perspektiiviga Ukraina ja Türgi kinnisvarasse.

Olanderi sõnul oleks kasulik ära kasutada Nõukogude Liidu kogemus.

"Sarnased kinnisvarahinnatõusud nagu on toimunud Eestis, on käimas või ees ootamas ka teistes endistes Nõukogude Liidu riikides. Eeskätt neis, kes on peagi Euroopa Liiduga ühinemas. Geograafiline lähedus, tuttav kultuuriruum ning sarnane minevik loob Eesti investorile Ida-Euroopas tegutsedes eelise, mis puudub näiteks Lääne-Euroopa investoritel. Seega oleks tänases turusituatsioonis soovitatav investeerida näiteks 2007. aastal Euroopa Liiduga liituvatesse Bulgaariasse ja Rumeeniasse ning samuti hea perspektiiviga Ukrainasse ja Türki," kirjutab Olander homses Äripäeva Kinnisvarateatmikus.

Türgis on laenuintressid väga kõrged

Laenuintress riigiti, protsendides:

Bulgaaria 2,2

Rumeenia 9,6

Ukraina 9,5

Türgi 10,25

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785