15. november 2006

Miljardärist Ameerika teksatööstur pööritab Tallinna kinnisvaraturul raha

Shaul Nakash (30), maailma suurima teksatööstuse Jordache president, otsib Tallinna kinnisvaraturul magusaid rahapaigutamise võimalusi.

Esimene ost oli mullu Narva mnt 63 – ligi hektariline kinnistu Kadriorus. Esimeste ostude hulgas on ka korterid vastvalminud Liivaoja elurajoonis. Ent need ei jää viimasteks, kinnitavad moeärimehe esindajad, kirjutas Ärileht.

Juudi päritolu Shaul Nakash on 1979. aastal Jordache’i asutanud Nakashite perekonna nii-öelda teise generatsiooni mees. Jordache toodab lisaks näitlejatar Elizabeth Hurley reklaamitavale oma teksabrändile veel selliste kuulsate kaubamärkide nagu Blue Star, Levi’s ja Tommy Hilfiger toodangut. Firma ise jahvatab aastas oma masinast läbi umbes 6,5 miljardit krooni. Shaul Nakash aga on isiklikult läbi aastate USA-s toetanud demokraatide valimiskampaaniaid.

Ent sellega Nakashite äriimpeerium ei piirdu. Neile kuulub veel sadade korruste viisi pilvelõhkujaid USA-s New Yorgis, Chicagos, Bostonis. Lisaks “tagasihoidlikult” kuurortlinn Galilea mere ääres, hotellid Floridas, New Jersey’s ning Iisraelis Eilatis, seitse restorani New Yorgis, mõned lennufirmad ning isegi oliiviõlitööstus.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688