8. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balbiino saab Baltimaade suurima külmlogistikakeskuse

Eesti jäätisetootja Balbiino ehitab oma külmhoonele 28 miljonit krooni maksva laienduse, mille tulemusel suureneb külmlogistikakeskuse kogupindala kolmandiku võrra, 6000 ruutmeetrini, teatas ettevõte.

„Balbiino jäätisemüügi- ja ekspordimahud on viimase paari aasta jooksul märkimisväärselt kasvanud,” ütles Balbiino juhataja Riho Niils. "Külmlogistikakeskuse laiendamise tingis praktiline vajadus: kaup ei mahtunud meie senisesse lattu enam ära ning pidime seda osaliselt mujal ladustama. Sellest tulenevalt otsustasime külmlogistikakeskuse suuremaks ehitada.”

„Kevadel valmiv uus külmhoone tagab Balbiinole valmisoleku järgmise suve jäätisemüügi tipphooajaks,” rääkis Balbiino turundusjuht Teet Anier. „Jäätiste ning teiste sügavkülmutatud toodete ladustamine hakkab toimuma siinsamas meie territooriumil Viljandi maantee ääres. Tänu sellele jõuab kaup kiiremini ja lihtsamalt meie lõpptarbijateni ning suudame tagada veelgi parema klienditeeninduse, seda nii Eestis kui ka eksportturgudel Lätis, Leedus, Soomes ja Saksamaal. Külmhoone laiendus on väga oluline just kasvanud ekspordivõimaluste tõttu."

Juurdeehituse tulemusel lisandub Balbiino külmlogistikakeskusesse 1500 m² laopinda, varem oli sügavkülma pindala 4000 m². Lavakohti on uues külmlogistikakeskuses kokku 7600.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785