Balbiino saab Baltimaade suurima külmlogistikakeskuse

Eesti jäätisetootja Balbiino ehitab oma
külmhoonele 28 miljonit krooni maksva laienduse, mille tulemusel suureneb
külmlogistikakeskuse kogupindala kolmandiku võrra, 6000 ruutmeetrini, teatas
ettevõte.

„Balbiino jäätisemüügi- ja ekspordimahud on viimase paari aasta jooksul märkimisväärselt kasvanud,” ütles Balbiino juhataja Riho Niils. "Külmlogistikakeskuse laiendamise tingis praktiline vajadus: kaup ei mahtunud meie senisesse lattu enam ära ning pidime seda osaliselt mujal ladustama. Sellest tulenevalt otsustasime külmlogistikakeskuse suuremaks ehitada.”

„Kevadel valmiv uus külmhoone tagab Balbiinole valmisoleku järgmise suve jäätisemüügi tipphooajaks,” rääkis Balbiino turundusjuht Teet Anier. „Jäätiste ning teiste sügavkülmutatud toodete ladustamine hakkab toimuma siinsamas meie territooriumil Viljandi maantee ääres. Tänu sellele jõuab kaup kiiremini ja lihtsamalt meie lõpptarbijateni ning suudame tagada veelgi parema klienditeeninduse, seda nii Eestis kui ka eksportturgudel Lätis, Leedus, Soomes ja Saksamaal. Külmhoone laiendus on väga oluline just kasvanud ekspordivõimaluste tõttu."

Juurdeehituse tulemusel lisandub Balbiino külmlogistikakeskusesse 1500 m² laopinda, varem oli sügavkülma pindala 4000 m². Lavakohti on uues külmlogistikakeskuses kokku 7600.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed