25. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otepää kinnisvarahinnad aastaga kerkinud poole võrra

Otepää majade ja vanemate korterite hinnad on võrreldes aastatagusega kerkinud pea 50 protsenti, kirjutas Tarbija 24.

Kui näiteks möödunud aastal maksis kahetoaline heas korras keskküttega korter ca 350 000 - 400 000 krooni, siis praegu maksab sama korter juba ca 550 000 krooni.

Ka vanemate majade puhul on märgata hinnatõusu. Möödunud aastal 600 000 - 700 000 krooni maksnud maja eest küsitakse tänavu juba olenevalt asukohast 800 000 - 1 200 000 krooni. Kuna maad on Otepää linnas vähe, siis soovitatakse klientidele osta vanem maja ja see lammutada, et asemele rajada uus elamu.

Uute majade hinnatase ulatub juba selgelt üle 2 miljoni krooni, ulatudes kohati isegi kuni 3 miljoni kroonini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785