24. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristina Šmigunile kuulub Tallinna südalinnas viis korterit

Kristjan-Thor Vähile ja Kristina Šmigunile kuulub kahepeale seitse korterit Tallinna südalinnas, neist viis korterit kuulub Šmigunile, selgus kinnistusregistrist.

Šmigunile kuulub kaks uut korterit majas Kaarli kiriku vastas, Kaarli pst 8. Mõlemad korterid on ostetud 2004. aastal arendaja ja ehitaja FKSMi käest ja kummalegi seatud 2,5 mln kroonine hüpoteek.Kaupmehe tänaval on Šmigunil kolm korterit majas number 6, samuti ostetud 2004. aastal.

Lisaks on Šmigunil korter Otepääl Munamäe 16 majas ja kinnisasi samas kandis, samuti hoonestusõigus kinnistule Nüpli külas Otepää vallas.

Kristjan-Thor Vähile kuulub Tallinna südalinnas kaks korterit Roosikrantsi tänaval, garaaž samas ja hoonestusõigus krundile Roosikrantsi 13A. Need on ta soetanud aastatel 2002 ja 2004. Nn Šveitsi majas Roosikrantsi 9-39 on tema korterile seatud hüpoteek 1,37 ja 1,12 miljonit krooni ja see on ostetud 2002. aastal OÜlt Swiss House.

Roosikrantsi 13 korter 5 on ostetud 2004. aastal Besqab Projekt ja Kinnisvara OÜlt ja sellel on hüpoteegid 1,35 miljoni krooni ja 270 000 krooni peale.

Lisaks kuulub Vähile seitse elamukrunti Paldiski linnas kohaga nimega Lagedi. Krundid on tal ostetud juba 1999. aastal pankrotihaldur Toomas Saarma käest. Enne teda oli maa omanikuks 1929. aastal sündinud Ernst Kõrver. Hüpoteeki Paldiski maadele pole.Vähi omab veel Otepääl maad ja Harku vallas krunti Tooma tee 13 ja kahte krunti Saaremaal Leisi vallas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785