24. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristina Šmigun on kinnisvaraäris liitunud Urmas Sõõrumaaga

Suusakuulsus Kristina Šmigun on tänavu aprillis ostetud maa hoonestusõiguse andnud 99 aastaks ärimees Urmas Sõõrumaale.

Šmiguni viimane kinnisvaraost on kinnistusregistri andmetel toimunud tänavu aprillis. Siis soetas ta maa Tallinnas Pirita-Kosel, Kose tee 1/3, mille hoonestusõigus on 99 aastaks antud ärimees Urmas Sõõrumaale. Sellele kinnistule on seatud hüpoteek Hansapanga kasuks summas 5,2 mln krooni.

Kose tee 1/3 krundi ostis Šmigun Sõõrumaa firmalt IKHOR Investeeringud, mis kuulub samuti Sõõrumaa firmale U.S. Invest AS.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785