Kunda linn tahab elamukrundist saada kuni 745 000 krooni

Kunda linnavalitsus kuulutas välja avaliku
suulise enampakkumise 8 elamukrundi müügiks Kronkskaldal. Suurimast müügis
olevast krundist loodab linn saada kuni 745 000 krooni.

Kruntide pindala on vahemikus 2079-2472 m² ja alghind 40.-krooni/m². " Lõplikku kujunevat hinda on hetkel raske öelda, kuid kui võrrelda lähimate linnade hindadega, siis näiteks Rakveres on keskmine ruutmeetri hind täna 200-300 krooni ruutmeetri eest. See võiks olla ka meile laeks," täpsustas Kunda maakorraldaja Janar Vellak.


"Kuna tegemist on elamupiirkonnaga, siis müük toimub mitmes osas ning tegelikult on krunte kokku 16. Kõigepealt pannakse enampakkumisele 8 krunti, kui need müüakse edukalt, siis lähevad enampakkumisele ka teised 8 krunti," lisas maakorraldaja.

Hetkel ei teadnud Vellak võimalikke kruntide huvilisi öelda. "Väga raske on võimalikke ostjaid ennustada, eeldan, et peamiselt on ostjad maakonnast. Kunda linnas on rajatud küllalt palju suuri ettevõtteid, võimalik, et ka Kunda ettevõtted tunnevad huvi," täpsustas Vellak. Samuti lisas ta, et otseselt kontakti pole keegi veel otsinud, kuid ennustas, et huvi peaks tulema suur.

Avalik suuline enampakkumine toimub 23. oktoobril Kunda Linnavalitsuses.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed