Autorid: Eva Kiisler, Aivar Hundimägi • 1. oktoober 2020

Kümme rikkaimat ehitajat, kolm tükki pealekauba

Äripäev avaldas tänavuse varakate pingerea ehk Eesti Rikaste TOP500, kuhu nagu eelmistel aastatelgi jõudis ka mitmeid ehitusettevõtete omanikke. Kokku mahtus 500 jõukaima inimese hulka ehitusvaldkonnas tegutsejaid 40.
Raivo Rand hoiab koos Aivar Tuulbergiga TOPis kindlalt kohta.
Foto: Raul Mee

TOPi tabelist ehitusettevõtete omanikke otsides torkab kõigepealt silma kaks tähelepanekut.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785