Autor: Eva Kiisler • 8. märts 2019

Eesti 10 suurima käibega materjalitootjat

Foto: Väinu Rozental
Äripäev reastas eelmise aasta majandustulemuste järgi 500 Eesti kõige suurema käibega ettevõtet. Suurima käibega ehitusmaterjale ja –tooted valmistav ettevõte jõudis käibe TOP500s 48. kohale. TOP100 ehk saja mullusel majandusaastal kõige parema tulemuse saavutanud ettevõtte hulka mahtus kümnest suurima käibega ehitusmaterjalide tootjast neli. Toome välja Eesti 10 kõige suurema käibega ehitusmaterjalitootjat.

1. TMB AS. Tartu juurtega betoonelementide tootja TMB jõudis 124 463 311 eurose käibega TOP500s 48. kohale. Ettevõtte käive oli 17 857 025 eurot. Aasta varasemaga võrreldes kasvatas ettevõte mullu käivet 89 %, ettevõtte ärikasum aastaga ligi kolmekordistus. Äripäeva edukate ettevõtete TOP 100s saavutas TMB tänavu esikoha, olles 25 aasta jooksul esimene esikohale tulnud ehitusmaterjalide tootja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785