Autor: infopank.ee • 26. märts 2024

TEST: Kui hea sinu ettevõtte krediidipoliitika tegelikult on?

Ehitussektoris, kus projektid on suured ja maksetähtajad pikad, võib tugev krediidipoliitika olla sinu firma alustalaks. Krediidipoliitika on iga ettevõtte jaoks kriitilise tähtsusega, mõjutades otseselt rahavooge ja kasumlikkust. Õigesti formuleeritud krediidipoliitika aitab maandada makseriske, parandada klientide maksekäitumist ja tugevdada ettevõtte finantspositsiooni.

Meie interaktiivne test aitab sul tuvastada nõrgad kohad ja annab soovitusi, kuidas riske maandada.

Testi oma ettevõtte krediidipoliitikat

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785