Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 25. august 2020

Plaatimise tulemus sõltub paigaldaja kogemusest

Suurte plaatide paigaldamine nõuab vilumust: plaatide lõikamine on keerulisem, aluspind peab olema väga hästi ette valmistatud ning paigaldamisel peab kasutama õigeid segusid
Foto: Meisterviimistlus OÜ
Meisterviimistluse plaatijatelt saab tellida plaatimistöid, milleks tavapärasel plaatijal puuduvad oskused: suuremõõtmeliste või erikujuliste plaatide paigaldust, mosaiigi ladumist või eriti kõrgete hürdoisolatsiooninõuetega ruumide plaatimiseks ettevalmistamist, jmt. Need tööd nõuavad kogemust ja oskusi, kuldseid käsi ning õnnestuvad vaid kindlaid reegleid järgides ja õigeid töövõtteid kasutades.

Meisterviimistluse juht Aivar Varov on oma meeskonna komplekteerinud väga hoolikalt: “Meisterviimistluse plaatijad on välja valitud aastate jooksul mitmesaja plaatija hulgast, kellel on pikaajalised kogemused ja kes teevad tööd vaid tippkvaliteediga. Kriisi ajal oleme veelkord välja sõelunud ja tööle jätnud ainult tipptasemel ja eriliste oskustega plaatijad.

Tähtis on ka oskus klientidega suhelda ja tulla vastu kliendi erisoovidele. Näiteks juhul, kui soovitakse kahekomponentset vuuki, kontrastse värviga vuuki või üldse ilma vuugita tulemust.”

Plaatimiseks vali õige plaat

Keraamiliste plaatide valik on rikkalik: paigaldame nii ruumilise efektiga 3D plaate, kui erineva kujuga, näiteks kuusnurkseid plaate, 1,2 korda 2,6 meetrit plaate jne. Valida saab ka puidu-, betooni- ja metalliimitatsiooniga või välimuselt kangast ja vaipa meenutavaid plaate.

Meisterviimistluse pikaajaline plaatimistööde kogemus on loonud hea koostöö suuremate plaadimüüjatega Eestis. Oskame soovitada eri tootjate plaadivalikust kliendi ruumi tingimustele sobivad ja maitsele vastavad plaadid. Lisaboonusena saab klient osa vaid Meisterviimistlusele pakutavast korralikust allahindlusest.

Suured keraamilised plaadid muudavad vannitoa elegantseks

Suuremõõtmelised keraamilised plaadid muudavad vannitoa elegantseks ja väärikaks. Üldjuhul kasutatakse neid suuremates ruumides, kuid suured plaadid sobivad ka väiksesse vannituppa. Selline sein mõjub ühtlasena ning vuugivahed ei torka silma. Nii tulevad suured pinnad ja mustrid hästi esile ning teevad ruumi suuremaks.

Meisterviimistluse juht selgitab:”Suurte plaatide paigaldamisel kasutame ainult Mopei kahekomponentset plaadisegu , mis annab temperatuuri muutuste korral plaadi aluspinnale suure elastsuse ja tagab, et plaadid ei lähe katki. Kui suured plaadid paigaldada põrandaküttega ruumides tavalise plaadiseguga, siis temperatuurimuutuste mõjul tulevad plaadid lahti või pragunevad.

Meie plaatijad on läbinud põhjaliku hüdroisolatsiooni koolituse. Neil on teadmised ja kogemused nii tavahüdroisolatsiooni kui kahekomponentse hüdroisolatsiooni paigaldamiseks. Kõikides vannitubades on oluline, et hüdroisolatsioon oleks tehtud nõuetekohaselt. Ebakompetentselt tehtud hüdroisolatsiooni tõttu jõuab niiskus maja konstruktsioonideni ja kahjustab neid.

Hea tulemuse saamiseks kasutame näiteks eriti suure kasutatavusega duširuumides silikooni asemel Kiilto polüuretaanmassi Masa.

Ka välistreppide plaatimisel on võtmesõnaks hüdroisolatsioon. Kahekomponentset hüdroisolatsiooni kasutame näiteks välistreppide graniidist plaatide paigaldamisel. Kuna teeme koostööd looduskivi müüjatega, siis aitame oma kliente ka graniidist plaatide valikul.”

Suurte plaatide paigaldamiseks telli kogenud plaatijad

Plaatimistöö eeldab korrektsust, eelnevalt projekti läbi mõtlemist ja materjali koguse planeerimist.

Suurte plaatide paigaldamine nõuab vilumust: plaatide lõikamine on keerulisem, aluspind peab olema väga hästi ette valmistatud ning paigaldamisel peab kasutama õigeid segusid.

Ühtlase lõpptulemuse saavutamiseks kasutatakse suuremõõtmeliste plaatide puhul kiilklamberkinnitussüsteemi, mis tagab kindla kvaliteedi.

Aivar Varov: “Plaatimise lõpptulemus sõltub aluspinna täpsusest. Selle tagamiseks pakub meie firma aluspindade ehitamist, ettevalmistamist või korrastamist.

Suurt plaati ei saa paigaldada üks töömees. Suuremõõtmeliste plaatide lõikamiseks on Meisterviimistlusel spetsiaalsed plaadilõikurid.

Plaatimisel on oma tehnoloogia, mida peab teadma. See välistab plaatide raisku minemise ning tagab hea ja kauakestva lõpptulemuse.

Meisterviimistlusel on suur kogemus ka basseinide, spaade ja eriti intensiivset kasutust nõudvate ruumide plaatimisel. Hiljutine suurem objekt oli näiteks kahekomponentse hüdroisolatsiooni paigaldus ja plaatimistöö Paide spaas.

Kui võtame ette seinte ehituse, hüdrosiolatsiooni ja plaatimistööd, siis sellega koos teostame ka santehnilised ja elektritööd. Klientidele meeldib, et nad saavad kogu vannitoa ehituse või uuendamise tellida ühest kohast: Meisterviimistlusest.”

Seinte ettevalmistus, hüdroisolatsioon ja plaatimine:

Meisterviimistlus

Tel +372 5620 8888

[email protected]

Telli kogu vannitoa ehitus ja uuendamine ühest kohast: Meisterviimistlusest!

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785