Kõik eramaja ehitusest 2020
Peatükid5/6
1. Kõik eramaja ehitusest 29.10.2020
2. Köögitrend: Valge asemele öömust!
3. Elava tulega ahi on enamat kui lihtsalt tulekolle
4. Aiamajade paigaldusega tegelev Inwood rõõmustas suure huvi üle ka kriisi ajal
5. Firelli Gruppi luues oli vaid tahe ja üks Belarusi traktor
6. Arensi disainköögi tellimine toimib edukalt ka kontaktivabalt
Autorid: Riina Jussila, Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 26. mai 2020

Firelli Gruppi luues oli vaid tahe ja üks Belarusi traktor

2012. aastal loodud Firelli Grupp sündis isiklikust vajadusest, sest kodukülas, kus tegutsema asuti, puudus lumekoristusteenuse pakkuja. „Haarasime mõttest ning hakkasime seda ise teostama,“ meenutab ettevõtte tegevjuht Madis Sootalu.

Täna pakub firma väga erinevaid kinnisvarahooldusteenuseid Ida-Virumaal, laienetud on Harjumaale, Lääne-Virumaale ning Pärnumaale.

Firelli Grupp pakub haljastus- ja heakorrastustöid Ida-Virumaal juba aastast 2012.

Firelli Grupp alustas lumekoristusteenusega. Milliseid teenuseid te täna pakute?

Pakume erinevaid kinnisvarahooldusteenuseid - muruniitmised, sise-välikoristused, puude lõikused. Lisaks teostame suures mahus kaevetöid- paigaldame septikuid, teeme kanalisatsioonitöid, ehitame parklaid ja platse. Meie tegemistesse kuuluvad ka erinevad haljastustööd alates muru rajamisest aia kujundamiseni ning tiikide loomiseni.

Omame ka suhteliselt palju tehnikat, mida rendime välja koos juhiga. Meil on ekskavaatorid, laadur- ekskavaatorid, rasketehnika treiler ja haagistega ratastraktorid, millega on võimalik raskemal pinnasel suurtes kogustes materjali vedada. Meie tehnika kohta saab hea ülevaate Firelli kodulehelt.

Madis Sootalu
Oleme püüdnud teha investeeringuid vastavalt nõudlusele. Tänu sellele oleme arenenud punkti, kus suudame oma klientidele väga laiaulatuslikku teenuste valikut pakkuda.

Kas te pakute ka ühekordset teenust või on võimalik sõlmida üksnes pikemaajalisi koostööprojekte?

Pakume nii ühekordset teenust, kui ka pikemaajalisi koostöö võimalusi. Koostöö suhtes oleme väga paindlikud ja oleme avatud kõikidele pakkumistele.

Kuidas te aastatega kasvanud olete?

Alustasime põhimõtteliselt täiesti nullist. Enne Firelli Grupi loomist omasime küll ühte vana Belarus traktorit, millega talvel lund lükata proovisime, kuid suvisteks töödeks polnud midagi ette planeeritud. Kuna mõned majaomanikud soovisid niitmisteenust, siis otsustasime, et miks mitte - teeme ära! Meil oli kaks katkist käsiniidukit, kus ühel ei töötanud mootor ning teisel polnud rattaid all. Nii sai mootor korda tehtud ning rattad alla keevitatud ning asusime tööle. Kui olime mõnda aega niitmisega tegelenud, tekkis nõudlus välikoristustöödele. Seega otsustasime ka selle teenusega algust teha. Edasi soetasime endale juba murutraktorid ja kaevetöödeks laadur-ekskavaatori. Viimase nelja aasta jooksul oleme juurde soetanud veel hulga rasketehnikat. Oleme püüdnud teha investeeringuid vastavalt nõudlusele. Tänu sellele oleme arenenud punkti, kus suudame oma klientidele väga laiaulatuslikku teenuste valikut pakkuda.

Valdkondi, millega tegelete, on palju. Kas on mõni konkreetne tegevus, millele olete põhjalikumalt spetsialiseerunud?

Kindlasti võib lugeda nendeks töödeks niitmist ja kaevetöid ning välikoristusteenust. Kaevetööde all pean silmas peamiselt septikute ning biopuhastite paigaldamist ja platside rajamist.

Miks võiks valida teenused just teie ettevõttelt?

Kuna omame väga erinevat tehnikat, siis suudame töid teostada mõistlikute hindade eest. Omalt poolt anname endast tööde teostusele alati 100% ja näeme vaeva, et leida igale probleemile ning küsimusele optimaalne lahendus.

Millistes piirkondades te tegutsete?

Põhiliselt Ida-Virumaal, kuid oleme laienenud nii Harjumaale, Lääne-Virumaale ja Pärnumaale.

Kes on Firelli Grupi tänased kliendid?

Meie klientideks on absoluutselt kõik – nii eraisikud kui ettevõtted, erinevad vallad ja riigiasutused.

Vaata, millega Firelli Grupp tegeleb, ettevõtte kodulehelt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785