Autor: Ehitusuudised • 14. aprill 2020

Storent tõi Eestis turule esimese veebipõhise ehitustehnika rendikeskkonna, mis töötab kombineeritult tehisintellektiga

Storenti arendatud tark veebipõhine tööriistarendi platvorm hakkas Balti riikides tööle, viies meid sellega uude digiajastusse, ütleb Storent Eesti tegevjuht Marek Tamm.
Foto: Storent

Tegemist on Storentis arendatud täislahedusega, mis võimaldab ajastule kohaselt teostada kõik tööriistarendiks vajalikud tehingud distantsilt ja täiesti kontaktivabalt: distantsilt registreerimine ja lepingute allkirjastamine, tehnika tellimine ja selle tagastamine ning rendiks vajalike dokumentide allkirjastamine SMART-ID või Mobiil-ID-ga.

“Koostöö protsess klientidega saab olema läbipaistvam ja kasutajasõbralikum, sest kliendid saavad jälgida nende tellimuste täitmisi ja arvete liikumisi ning rendisolevate seadmete objektipõhist hetkeseisu. Ja kõige tähtsam on, et rendiseadmete tellimusi on võimalik teha igal ajahetkel, sest see võtab aega vaid viis minutit. Eriti mugavaks teeb selle kasutamise Storenti mobiilirakendus” kommenteerib Tamm.

Storent Eesti tegevjuht Marek Tamm.
Foto: Storent

“See on uus lahendus meie tegevusvaldkonnas. Me julgeme väita, et oleme esimesed, kes muudavad tavalist rendiprotsessi. Nende uuenduste juurutamisega oleme vastu tulnud meie klientidele, kes tegutsevad väga dünaamilises keskkonnas,“ rõhutavad Storenti asutajad Andris Bisnieks ja Andris Pavlovs.

Storent Groupi CIO Arnis Skrastins möönab: “Meie digitaalne lähenemine kombineerituna tehisintellektiga (AI) pakub klientidele parimat võimalikku lahendust tööriistarendi turul, nagu ka parimat valikut klientidele ja kogu hinnateavet. Klientidel on veebist võimalik kiirelt järgi uurida hind igale rendiseadmele väljavalitud perioodiks ja kindlaksmääratud asukohta toimetatuna. Taustal töötav tehisintellekt kalkuleerib transpordihinna kaardil osutatud asukohta täiesti automaatselt.”

„Me oleme pühendunud täiendamaks ja tutvustamaks moodsaid tehnoloogiaid professionaalsete ehitusseadmete renditurul ja investeerinud mugavasse lahendusse, mis teeb meie klientide elu tulevikus lihtsamaks. Lisaks saab iga Storenti klient nüüd teenida rendipunkte, mis on sarnane lennunduse boonuspuntide süsteemile. Lihtsalt kogu ja kasuta neid! Teeni rendipunkte renditud seadmete käibe pealt ja kasuta neid oma äranägemise järgi Storenti teenuste tarbimisel” lisab Tamm.

Storent on 2008. aastal loodud professionaalse tööriistarendi ettevõte. Viimase kaheteistkümne tegevusaasta jooksul on Storent tugevdanud oma liidripositsiooni ehitusseadmete renditurul Baltimaades ja jätkab kasvamist Soomes, Rootsis ning Venemaal.

Lisainfot saab:

Marek Tamm

Juhatuse liige

M: +372 58 863 613

E: [email protected]

Punane 6a, Tallinn, 13619, Eesti

www.storent.com

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785