Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 11. detsember 2019

Korvtõstukite müüja Simeri Estonia alustas koostööd Leguan Liftiga

Korvtõstukite müügi, remondi ja hooldusega tegeleva Simeri Estonia OÜ tootevalikusse lisandusid Avant Groupi kuuluva kaubamärgi Leguan tõstukid. Viimastel aastatel jõudsalt kasvanud ettevõte plaanib lähiajal saada jala ukse vahele ka Läti ja Leedu turul.
Simeri Estonia OÜ müügijuht Gert Kull esitlemas korvtõstukit Leguan 190

„Hea meel on teatada, et pakume nüüd ka Soomes valmistatavad Leguani mudeleid 125, 135 neo, 165 ja 190. Lisaks on tootevalikus erinevate omadustega tõstukeid igasse valdkonda. Oleme Eestis selliste kaubamärkide nagu Genie, Snorkel, Yamei, Nagano, UGB, Innotech, Almac, Trojan Battery ja Sumner esindaja,” loetleb ettevõtte müügijuht Gert Kull, lisades, et ettevõtte põhilised kliendid on rendi- ja ehitusettevõtted, tööstussektor ja laod.

2016. aastal loodud Simeri Estonia on viimaste aastatega jõudsalt kasvanud. Kui tööd alustati vaid ühe töötajaga ning teenust osutas üks liikuv hooldebuss, siis tänaseks on palgal kuus meest ning alates 2018. aastast omatakse Tallinnas väikest ladu-töökoda ja veel ühte hooldebussi. Lisaks on ettevõttel Mäo keskuses remonditöökoda, kus igapäevaselt teostatakse remondi-, hooldus- ja värvimistöid.

Tõstuk värvimise ootel

„Töid teostame tegelikult üle Eesti, meie kliendibaas suureneb iga kuuga ning päringuid laekub nii Eestist kui ka naaberriikidest. Seoses sellega näevad ka meie tulevikuplaanid ette laienemist nii Lätti kui ka Leetu, sest mida rohkem teeme müüki, seda rohkem on meil teha ka hooldus- ja remonditöid. Kliendid on hakanud üha rohkem aru saama, et kõike pole mõtet ise remontida, vaid enamasti on oluliselt kiirem ja soodsam kutsuda kohale spetsialist,” ütleb Kull. „Oleme küll alati valmis andma klientidele esmalt telefoni teel juhiseid, kuid kui viga on suurem ning klient seda ise remontima pole võimeline, saadame tehniku appi. Mõistame, et kõige olulisem on tõstukite kiiresti töökorda saamine ning iga kaotatud töötund tähendab kliendile reaalset rahalist kulu. Samuti käime abis lisatööjõuna suurettevõtetes, kus on omad tehnikud küll olemas, kuid vahel on vaja abi suuremate hoolduste või remontide tegemisel.”

Kull lisab, et remont objektil on tänapäeval väga levinud ja vajalik teenus, millega hoitakse kokku nii aega kui ka kulusid. „Sageli tuleb meile kõne kusagilt objektilt, et tõstukil on ilmnenud mingit sorti rike. Kui me seda telefonitsi korda ei saa, siis lähimate tundide jooksul asub kindlasti hooldebuss kliendi poole teele. Meie lepinguga püsiklientide ning suurklientide puhul oleme väljasõidu reageerimisajaks arvestanud maksimaalselt ühe tunni – selle aja jooksul stardib kindlasti tehnik liikumaks objekti suunas. Kohapeal olles teeb ta selgeks, kas viga on võimalik parandada kohapeal või tuleb tõstuk toimetada töökotta.”

Baltikumi ainus tõstukite varuosade e-pood

Rääkides tänapäevastest tõstukitest, on Kulli sõnul märksõnadeks eelkõige keskkonnasääst, ökonoomsus, ergonoomilisus ning spetsiaalsed erilahendused. Muidugi ei pääse ka tõstukid nutimaailmast, näiteks nutiseadme abil käib masinate seadistamine ning veakoodide vaatamine.

Simeri Estonia eelisteks on kokkuhoidev professionaalne meeskond, lai tootevalik, väga kiire reageerimisaeg ning Baltikumi ainus tõstukite varuosade e-pood, kust klient saab lihtsalt ja kiirelt endale tellida sobiva varuosa.

„Meie poe teeb eriliseks ühelt poolt juba see, et sellist e-poodi teistel tõstukimüüjatel pole. Lisaks on tegemist väga lihtsalt ülesehitatud e-poega, mis pakub enamikku tooteid nii A- kui ka B-varuosana. Kõik enimkasutatavad varuosad on meie laos olemas ja jõuavad kliendini kiirelt, maksimaalselt kahe tööpäevaga. Klient peab tegema vaid tootevaliku, sisestama kohaletoimetamise aadressi ning saab e-postiga arve. Igale kliendile läheneme individuaalselt – ta saab meie e-poes oma konto ning talle määratakse limiit,” tutvustab Kull. Transpordivalikus on kas maa- või õhutransport.

Simeri Estonia müügijuht Gert Kull ja töökoja juhataja Kaspar Kõll
Foto: Kristo Kivisoo

Simeri Estonia OÜ on loodud koostöös 1995. aastast tegutseva Soome ettevõttega Simeri OY. Simeri OY on kasvanud väikesest pereettevõttest tänaseks Soome suurimaks tõstukite remondi- ja hooldusettevõtteks, kus töötab ligi 100 inimest. Simeri Estonia meeskonda kuulub hetkel müügijuht, töökoja juhataja ja neli tehnikut. Kogu meeskond on läbinud professionaalse väljaõppe müüdavate seadmete kohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785