Autorid: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected], Kadri Penjam • 10. september 2019

Isekallur OÜ – vajalikud täitematerjalid vaid hiirekliki kaugusel

Ehitus- ja transpordisektori digitaliseerimine on saanud järjest enam hoo sisse. Nõnda võib öelda, et täna on võimalik tellida otse ehitusplatsil viibides vaid mõne hiireklikiga juurde vajalikku täitematerjali ning hoida nõnda kokku nii aega, energiat kui rahalist ressurssi.

Kui varem tuli täitematerjalide varude täiendamiseks kohale sõita või vähemalt helistada, siis täna on võimalik tellimustöö sisse anda otse objektil viibides – ning seda mugavalt nutitelefoni või arvutit kasutades. See annab aga võimaluse keskenduda ehitusplatsil sellele, mis peamine – oma töö tegemisele.

Isekallur OÜ – justkui veonduse kiirabi

„Tõepoolest, juba praegu on võimalik tellida täitematerjale Isekalluri kodulehe kaudu, kuid peagi on kasutusel ka mobiiliäpp, mis lihtsustab äriklientide tööd ja väärtustab aega. Kui varem võis sellest vaid unistada, siis täna saab 4-5 klikiga tellida täitematerjali. Ning kui varem pidi muretsema, kust leida vaba auto ning kes tellitu kohale toob, siis täna võib olla ka ses osas mureta,“ selgitab Isekallur OÜ esindaja Erik Mesikäpp, lisades, et nende kalluripargis on 20 erinevat kallurit, mida siis täitematerjalide kohale toomiseks kasutatakse.

Tootevalikus on üle 30 erineva täitematerjali, tellitud täitematerjal tuuakse kohale reeglina ühe-kahe tööpäeva jooksul ning seda kliendi poolt valitud kellaajal. Tellitud kauba kogus algab 500kg ning ulatub kuni 15 tonnini. Teades tellitud täitematerjali kogust, tehakse kalluri valik lähtuvalt vajadusest. Väljaspool e-poodi on võimalik tellida ka 20tonniseid ja 30tonniseid täitematerjalide laadungeid kandvaid autosid.

„Oleme justkui veonduse kiirabi,“ kinnitab siinkohal Erik Mesikäpp muiates. Samas on selles ka terake tõtt, sest tellida saab nii kodulehel oleva laia täitematerjali valiku seast kui ka neid täitematerjale, mida Isekallur OÜ ise ei müü. „Meie jaoks on kliendi heaolu kõige olulisem, seega kui mingil põhjusel meie valikust vajalikku ei leia, soovitame koostööpartnereid,“ kinnitab Erik Mesikäpp.

Aeg ehitusplatsil – hindamatu väärtusega

Kuna ehitusplatsil on tegemist tihtipeale ajakriitiliste objektidega, siis on aeg ning töötunnid hindamatu väärtusega. Nõnda on ehitussektori digitaliseerimine pakkumas uusi võimalusi ka reaalsel ehitusturul. „Ka Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium on loonud E-ehituse platvormi visiooni, milles kirjutatakse lahti ehitusvaldkonna ja e-ehituse üldised trendid, digitaliseerimise ehitussektoris ning arengutrendid. Ehitussektoris puutuvad kokku mitmed huvigrupid, keda ehituse digitaliseerimine mõjutab ja kelle valmisolek muutustega kaasa tulla on oluline tegevuste edukaks elluviimiseks. Võib öelda, et anname oma osa tootlikkuse tõstmisel, efektiivsuse suurenemisel ning ettevõtte kasumlikkuse tõstmisel,“ lisab Mesikäpp siinkohal.

Tema sõnul muudab automatiseerimine protsesse kiiremaks, efektiivsemaks, paranevad nii ajaline kui rahaline ressurss ning hoitakse kokku töötajate ressursse – ning seda on ka ärikliendid märganud. „Nüüd saate teha tööd, mida olete objektile tegema tulnud ega pea kulutama aega ega energiat kõrvalistele töödele. See annab ühtlasi südamerahu – ning seda Isekallur OÜ soovibki – olla kindel partner, kellele klient võib kindel olla.“

Vaata ka isekallur.ee

Tanel Luik, AS Nordecon töödejuht
Meie koostöö sai alguse Isekallur OÜ-ga eelmisel suvel, kui täitematerjali toomisel tekkis ootamatu vajadus rendiautode järele. Raha, aja ja energia kokkuhoiu tarbeks oli oluline, et leiaksime rendiautod, mis tooksid vajaliku täitematerjali kohale punktist A punkti B võimalikult kiiresti, samuti oli oluline ladus suhtlemine autojuhtidega. Täna võin öelda, et Isekallur OÜ meeskond paistis silma operatiivsuse, kiire reageerimise ning meeldiva suhtluse poolest. Autojuhid olid pädevad ning nõnda toimis ka koostöö tõrgeteta.
Jürgen Joost, AS TREV-2 Grupp teedeehituse objektijuht
Meie koostöö Isekallur OÜ-ga on veel üsna noor – avastasime nad käesoleval aastal, kui ühe objekti lõpetamise käigus tekkis ootamatu vajadus rentida materjalide veoks paariks päevaks autosid. Isekallur OÜ meeskond reageeris kiiresti, nende valikus olevate kallurite seast leiti meile sobivad ning töö sai toimuda tõrgeteta. Täna võin öelda, et senine koostöö on olnud meeldiv ning oleme juba ka järgmise objekti tarbeks nendega kokkuleppeid sõlminud. Kliendina on meie jaoks oluline saada vajalik teenus või toode kätte võimalikult kiiresti ning mugavalt – ja loomulikult on oluline tunda, et oleme teenusepakkujale prioriteet. Võin öelda, et Isekallur OÜ puhul on see nii.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785