Autorid: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected], Kadri Penjam • 30. august 2019

Vajad tõstukit või tellinguid – vaata Tõsta.ee!

Vaid aastajagu kodumaisel turul tõstukite ja tellingute rendiga tegelenud Tõsta OÜ on tänaseks kogunud juba üpriski muljetavaldava kliendibaasi. Tõsta.ee tegevjuht Remo Jõeorg ning müügijuht Erik Poll avavad ettevõtte eduloo tagamaid.

„Eks parim reklaam on ikka suust-suhu reklaam ning rahulolev klient teeb ka tulevikus koostööd,“ nendivad mehed muheledes. Tegeletakse ju Eesti asja ajamisega ning püütakse kodumaisel turul Tõsta.ee näol pakkuda teenust, mis kliendile sobilik erinevate aspektide poolest.

Foto: Raul Mee

Kvaliteetsed masinad ja personaalne kliendisuhtlus

Tõsta.ee kasutab igapäevatöös põhiliselt kvaliteetseid Genie masinaid. Tegemist on juba 50 aastat turul olnud brändiga, mille puhul on välja töötatud just tänaseid vajadusi arvestades kvaliteetsed tõstukid.

Oma osa edust on kindlasti ka personaalsel kliendisuhtlusel ning kiirel tegutsemisel – tõstuki või tellingute lisavajadus võib tekkida ka loetud tundide jooksul ja siiani on õnnestunud kõik klientide vajadused operatiivselt rahuldada.

"Teeme ühte asja ning tahame teha seda hästi. Keskendume ühe teenuse pakkumisele ning oleme kliendi jaoks olemas algusest lõpuni. Meile on eelkõige oluline klientide rahulolu – kui kliendil on tööd, on seda ka meil. Oleme ühise eesmärgi nimel väljas ning toetame klienti igal sammul,“ räägib Remo Jõeorg. "Tõsta OÜ tugevusteks võib pidada lisaks kvaliteetsetele masinatele ka kiirust, paindlikkust, head teenindust, mõistlikke hindu ning individuaalset lähenemist," lisab ta.

„Meie eesmärgiks on ajada Eesti asja. Kuigi kuulume Robirent Gruppi, mille tegevushaare hõlmab lisaks Eestile ka Lätit, Leedut, Poolat, Tšehhit, Ukrainat ja ka Venemaad, oleme saanud vabaduse teha kõike meie turule orienteeritult ning selle omapärasid arvestades,“ selgitab Erik Poll.

Foto: Raul Mee

Rendime, transpordime, paigaldame

Tõsta.ee valikust leiab redelid, alumiiniumist tornid-tellingud, nii diisel- kui elektrilised käärtõstukid ja korvtõstukid, järelveetavad tõstukid ning upitajad ehk teleskooptõstukid. Lisaks tõstukite rendile ning kohaletoomisele tegeletakse ka tellingute paigaldamisega vajadusel – nii nagu kliendile tarvilik on.

„Tõepoolest, kokkuleppel kliendiga oleme valmis transportima renditavad tõstukid või tellingud üle Eesti vajalikku kohta ning aitame need ka vajadusel paigaldada. Meie käest saab rentida lühiajaliselt – alates päevast, kuni lõpmata ajani ehk siis piiranguid rentimise perioodile ei ole,“ täpsustab Erik Poll.

Aasta jooksul ollakse Eestisse toonud juba üle 200 tõstuki. „Ka praegusel hetkel on olemasolevatest tõstukitest enamus objektidel väljas ehk aktiivses kasutuses. Muretsema aga ei pea, sest lisavajaduse korral on võimalik alati tuua Eestisse tõstukeid juurde. Nõnda võib kindel olla, et ükski klient ei jää tõstukist ilma ning ka suurema hulga rendivajaduse korral leitakse lahendus,“ lisab Erik Poll.

Remo Jõeorg ning Erik Poll kinnitavad kui ühest suust, et senine kogemus on näidanud, et vajadus tõstuki või tellingute järele võib tekkida praktiliselt üleöö ning oluline on suuta pakkuda kohest lahendust. „On ilmselge, et kiire tegutsemine on nii aja, energia kui rahaline kokkuhoid kliendile, mis tähendab, et operatiivne tegutsemine on väga oluline. Meie oleme valmis transportima tellinguid ja tõstukeid üle Eesti – nii Saaremaale kui Valka, ja teeme seda nii kiiresti kui vajalik ning võimalik,“ sõnab Remo Jõeorg. "Näiteks on meil kogemusi kus telefonikõnest kuni tellingute saabumiseni on kulunud kõigest tund," jagab ta.

Mida tähele panna tõstukit rentides?

Vahel klient ei tea isegi täpselt, millist tõstukit või tellinguid tal tarvis läheb. Nii tuleb meestel endil objektil ära käia, et osata soovitada sobivaimat. Tõsta.ee spetsialistid soovitavad kindlasti tähele panna, millisel pinnasel tõstukiga töötama hakatakse – kui tegemist on näiteks liivase pinnasega, on kindlasti parim valik uued lintidega masinad. Sama on ka tellingute puhul – selge peab olema, mitu meetrit kõrgusesse, millises mõõdus ning mis töö iseloom on.

„Meie eesmärgiks on olla ausad, otsekohesed ning läbipaistvad nii oma tegevuses kui soovitustes. Ütleme alati kliendile nii nagu asi on – ka hinnapakkumised on koostatud nii, et ära jäävad võimalikud varjatud kulud. Siinkohal soovitame alati, et kui teete hinnapakkumiste vahel valikut, süvenege sellesse, mida üks või teine hinnapakkumine endas sisaldab. Kui valik tehakse rutakalt võib veidi odavamana näiv hinnapakkumine lõpuks hoopis kallimaks osutuda,“ manitsevad mehed tähelepanelikkusele.

Samuti tuleks mõelda sellele, mis saab juhul, kui renditud tõstukiga töö käigus midagi juhtub. „Oleme seni läinud seda teed, et sõidame kohale ja püüame võimalikult kiiresti teha selgeks, millest probleem tekkida võis. Lahendame probleemi kohapeal või toome kibekiiresti kliendile asendustõstuki, et ta saaks tööd jätkata, sest aeg – see on ju raha,“ selgitab Remo Jõeorg. „Enamasti ei ole tegu tõsiste probleemidega, kuid kindlasti paneme klientidele südamele, et tõstukiga töötades tuleks neid heaperemehelikult käsitseda.“

Vaata ka tõsta.ee

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785