Autorid: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected], Kadri Penjam • 12. juuni 2019

Isekallur – vajalikud täitematerjalid vaid hiirekliki kaugusel

Viimased neli aastat Eestis tegutsenud Isekallur OÜ pakub nii era- kui ka äriklientidele võimalust tellida endale vajalikud täitematerjalid otse koju kätte kiirelt ja vähese vaevaga. Tegemist on esimese täitematerjalide maavarade e-poega Eestis, mis oma transpordiga toob tellitud täitematerjalid kliendile koju kätte.

Kui muidu peab klient paratamatult mõtlema, kust tellida täitematerjal, mis see maksab ning kelle poolt ja kuidas ning millal see kohale transporditakse, siis Isekallur OÜ veebilehe kaudu tellides jääb see mure olemata – nimelt on võimalik tellida endale vajalik koju, valides konkreetse kohale toomise aja ja maksta tellitu eest mugavalt kodust lahkumata või kasvõi telefoni teel.

Isekallur OÜ juhatuse liige Erik Mesikäpp kinnitab, et nende kalluripargis on 20 erinevat kallurit, mida siis täitematerjalide kohale toomiseks kasutatakse. Tootevalikus on üle 30 erineva täitematerjali, tellitud täitematerjal tuuakse kohale enamasti ühe-kahe tööpäeva jooksul kliendi valitud kellaajal.

Veebipoes pakutavate täitematerjalide valik on lai

Veebipoes pakutavate täitematerjalide valik on tõesti mitmekesine, ulatudes mullast, liivast, paekillustikust ja freesasfaldist kuni äärekivi betooni ning graniitkillustikuni. Kui Tallinnas ja Harjumaal tuuakse tellitud kaup fikseeritud hinna alusel kohale, siis tegelikult on võimalik tellida täitematerjale üle Eesti – sel juhul muidugi erihinna alusel. Tellitud kauba kogus algab 500 kg ning ulatub kuni 15 tonnini. Teades tellitud täitematerjali kogust, tehakse kalluri valik lähtuvalt vajadusest. Väljaspool e-poodi on võimalik tellida ka 20tonniseid ja 30tonniseid täitematerjalide laadungeid kandvaid autosid.

Kui klient ei tea, millist kogust täitematerjali ta vajab, on võimalik täidetava pinnase mõõdud kodulehele sisestada ning programm arvutab ise välja orienteeriva vajaliku täitematerjali koguse. „Nagu öeldud, ei pea klient mõtlema, millal tellitud täitematerjal talle koju tuuakse. Kodulehel saab lähipäevil olevate vabade aegade seast juba tellimisprotsessi käigus klikata just kliendile sobivale ajale. Nõnda hoitakse kokku aega, energiat ja ka raha – teenus on kiire ja kliendile lihtne hallata,“ lisab Erik Mesikäpp.

Erik Mesikäpp, Isekallur OÜ juhatuse liige
Meie kaudu on võimalik rentida vajalikud kallurid nii lühemaks kui ka pikemaks ajaks – mõnest päevast kuni mitme kuuni. Olgu tegemist era- või ärikliendiga, meie jaoks on alati oluline pakkuda teenust ja toodet kiirelt, mugavalt ning kvaliteetselt. Soovime olla need, kellele klient saab kindel olla iga ilmaga.

Nii erakliente kui ka ärikliente on Isekallur OÜ klientide seas tänasel päeval umbes pooleks. E-poe mugavused on avastanud ning sealtkaudu tellivad 70% ulatuses just erakliendid, 30% e-poe kaudu tellimuse tegijatest on ärikliendid. Samas telefoni teel eelistavad tellida enamasti ärikliendid.

„On hea tõdeda, et meie klientide hulka kuuluvad ka mitmed Eesti suured ehitusfirmad. Meie kaudu on võimalik rentida vajalikud kallurid nii lühemaks kui ka pikemaks ajaks – mõnest päevast kuni mitme kuuni. Olgu tegemist era- või ärikliendiga, meie jaoks on alati oluline pakkuda teenust ja toodet kiirelt, mugavalt ning kvaliteetselt. Soovime olla need, kellele klient saab kindel olla iga ilmaga," kinnitab ettevõtte juht.

Lisainfo isekallur.ee

Tanel Luik, AS Nordecon töödejuht
Meie koostöö sai alguse Isekallur OÜga eelmisel suvel, kui täitematerjali toomisel tekkis ootamatu vajadus rendiautode järele. Raha, aja ja energia kokkuhoiu tarbeks oli oluline, et leiaksime rendiautod, mis tooksid vajaliku täitematerjali kohale punktist A punkti B võimalikult kiiresti, samuti oli oluline ladus suhtlemine autojuhtidega. Täna võin öelda, et Isekallur OÜ meeskond paistis silma operatiivsuse, kiire reageerimise ja meeldiva suhtluse poolest. Autojuhid olid pädevad ning nõnda toimis ka koostöö tõrgeteta.
Jürgen Joost, TREV-2 Grupp teedeehituse objektijuht
Meie koostöö Isekallur OÜga on veel üsna noor – avastasime nad käesoleval aastal, kui ühe objekti lõpetamise käigus tekkis ootamatu vajadus rentida materjalide veoks paariks päevaks autosid. Isekallur OÜ meeskond reageeris kiiresti, nende valikus olevate kallurite seast leiti meile sobivad ning töö sai toimuda tõrgeteta. Täna võin öelda, et senine koostöö on olnud meeldiv ning oleme juba ka järgmise objekti tarbeks nendega kokkuleppeid sõlminud. Kliendina on meie jaoks oluline saada vajalik teenus või toode kätte võimalikult kiiresti ja mugavalt – ja loomulikult on oluline tunda, et oleme teenusepakkujale prioriteet. Võin öelda, et Isekallur OÜ puhul on see nii.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785