Energogen ja SolarStone alustasid koostööd

Päikesepaneelide terviklahenduste pakkuja Energogen ning kodumaine päikesepaneelide tootja SolarStone alustasid põnevat koostööd. Energogen on nüüd SolarStone’i esindaja Põhja-Eestis. Koos pakkutakse klientidele võimalust paigaldada hoonele innovatiivseid katusekatet asendavaid päikesepaneele.

Katusekatet asendavad osaliselt päikesepaneelid  Foto: SolarStone

Solarstone on kodumaine päikesepaneeli tootja, kelle paneele saab paigaldada katusekatte asemel. Paigaldatud paneelid on esteetiliselt ilusad ja jäävad pea märkamatuks. Innovatiivsed nii uuele kui ka rekonstrueeritavale hoonele integreeritavad päikesepaneelid vähendavad võrgust ostetava energiakulu ja toodetakse täpselt kliendi projekti järgi. Kuna katuse ehitus või vahetus on nagunii suur väljaminek, siis oleks mõistlik osa katusest panna raha tagasi teenima. Tegemist on ülimalt vastupidavate paneelidega, mis on varustatud tugeva raamiga ja taluvad hästi ka suurt lumekoormust. Tootja annab oma tootele 10 aastat defektigarantiid ning lisaks 25 aastat võimsuse garantiid.

Energogen tegeleb igapäevaselt päikesepaneelide projekteerimise, dokumentatsiooni ja paigaldamisega, pakkudes klientidele "võtmed-kätte"-lahendust.

SolarStone’i varem valminuid töid saab vaadata siit

Küsi julgelt pakkumist info@energogen.ee

Paneme katused tootma!

Huvi korral lähem info ettevõtete kohta:

www.solarstone.ee

www.energogen.ee

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785