Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 6. detsember 2019

Tõsta betoonitööde ja põrandakütte paigaldamise efektiivsust uue TJEP armatuurisidujaga

Võrreldes füüsiliselt koormava, monotoonse ja aeganõudva käsitsi sidumisega suurendab armatuurisiduja TJEP EP40 tootlikkust märkimisväärselt armeerimisel ja põrandakütte torude paigaldamisel.

Ehitussektoris toimub pidev ideede otsimine ehitusvõtete parandamiseks ja ehitusprotsessi kõigeaeganõudvamate tööde kiirendamiseks. Armatuuride sidumine enne betoonelementide valamist on üks nendest töödest, mida tihtipeale tehakse käsitsi. Armatuurisiduja sobib ideaalselt ka vesipõrandakütte torude sidumiseks armatuurvõrgu külge.

Armatuurisiduja TJEP EP40 suurendab märkimisväärselt tootlikkust armeerimisel ja põrandakütte torude paigaldamisel võrreldes aeganõudva käsitsi sidumisega
Foto: Nordfix

TJEP EP40 on TJEPi kolmanda põlvkonna armatuurisiduja ja Nordfix menuka RB-tooteseeria edasiarendus. Varasemate põlvkondade toodete arendamisel kogunenud oskusteave on koondatud uude seeriasse, mis seab kõrged standardid sidumise kiirusele ja kvaliteedile.

Võrrelduna traditsiooniliste sidumismeetoditega võimaldab TJEP EP40 armatuure siduda kuni viis korda kiiremini, tagab töö ühtlase kvaliteedi ja parandab märgatavalt ehitajate töötingimusi.

Tööriista harjavabad mootorid tagavad kiirema ja tõhusama sidumise, mis tõstab teie tööviljakust – seosele kulub vaid 0,6–0,8 sekundit. Armatuurisiduja kasutamine ei nõua varasemaid kogemusi. Selle tööriista kasutamislihtsus võimaldab ka kõige kogenematul ehitajal vaid mõne minutiga õppida ühtlaselt tugevaid seoseid siduma.

Kvaliteet taskukohase hinnaga

TJEP EP40 armatuurisiduja toodi turule aastal 2019 pärast mitmeid kuid kestnud ettevõttesisest katseperioodi, mille käigus testiti toodet erinevates tingimustes ja temperatuuridel. Sellele järgnesid katsed välitingimustes – sidujad pandi proovile keerulistel ehitusprojektidel, kus nendega seoti tuhandeid seoseid. Saadud tagasiside on olnud äärmiselt positiivne: kiidetakse tööriista kiirust, kvaliteeti ja kasutusmugavust.

Ehitustel valitsevad karmid töötingimused, kus tööriistade elutähtsatele osadele mõjuvad tolm ja niiskus, on alati olnud suur murekoht. TJEP EP40 armatuurisiduja on loodud vastu pidama – kasutatud on vähem tundlikku tehnoloogiat ning korpus ja liikuvosad on paremini tihendatud. Lisaks on tähelepanu pööratud kõige olulisemate liikuvosade kvaliteedi parandamisele, mis põhineb ettevõtte pikaajalisel praktilisel kogemusel selles valdkonnas.

Äsja väljatöötatud ninaosa ja käepideme disain, mis parandavad ligipääsu seotavale kohale, ja võimas ning kauakestev 18V 4Ah Li-ion liugaku on vaid mõned TJEPi kolmanda põlvkonna armatuurisidujate uuendustest. Tihedad ja ühtlased sõlmed tagavad katkestusteta töö ja suurendavad teie tööviljakust.

Kas investeering tasub end ära?

TJEP EP40 on soodne ja töökindel lahendus nii ehitusplatsidel kui ka tehases valatavate betoonelementide armatuuride kiireks sidumiseks. Meie sidujate üks peamisi eeliseid on see, et neid saab käsitleda ühe käega, võimaldades ehitusmeistritel sidumise ajal armatuuri või põrandaküttetoru vabaks jäänud käega õiges asendis hoida. Kokkuvõttes võimaldavad paremad töötingimused, kombineerituna kiiruse ja töö ühtlase kvaliteediga, tööriista investeeritud raha juba mõne kuuga tagasi teenida. Teisisõnu, TJEP EP40 garanteerib teile parima võimaliku eelarve tööde puhul, mis hõlmavad armatuuri, põrandaküttetoru või muu sarnase sidumist.

Lisainformatsiooni saamiseks külastage kodulehte nordfix.ee või helistage numbril 6750066

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785