Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 13. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitustööliste puuduse objektidel lahendab professionaalne renditööjõud

Ehitusvaldkonnas on tõsiselt süvenenud kvalifitseeritud tööjõu puudus, mis pärsib ettevõtete tööd, seab küsimärgi alla objektide valmimise ning nii ähvardab ehitusfirmasid sageli tähtaja ületamise eest trahv. Kust leida õigel hetkel kiiresti oskustega töömehi? Kiire ja soodsa lahenduse pakub Renditööjõud.ee.

Renditööjõud.ee pakub ettevõtetele ja eraisikutele tööle laias valikus spetsialiste:

*Krohvijad

*Hüdroisolatsiooni paigaldajad

*Plaatijad

*Maalrid

*Puusepad

*Betoneerijad

*Fassaaditöölised

*Keevitajad

*Plekksepad

*Kipskarkassi- ja seinaehitajad

*Lammutajad

*Santehnikud

*Tehase- ja liinitöölised

„Oleme aastaid tegutsenud keerulises ehitusvaldkonnas ja teame, kui raske on leida inimesi nii ettevõtetel kui ka eraisikutel, kui nende senine töömees jääb ajahätta, ei saa töödega hakkama või projekt muutub viimasel hetkel. Seepärast oleme loonud võimaluse kaasata ehitusobjektidele professionaalsetest ehitajatest koosnevat renditööjõudu,” räägib Renditööjõud.ee kaubamärki haldava Meisterviimistlus OÜ juhataja Aivar Varov.

Renditööjõud.ee kollektiiv on kogunenud pika aja jooksul, mille tõttu võib olla kindel nende professionaalsuses ja oskustes ning ettevõte garanteerib, et töötajad teevad oma tööd alati kvaliteetselt ja kiiremini kui reeglina tüki- või ruutmeetritööna tehakse. Üldjuhul töötavad renditöötajad tunnitasu alusel ning töö jõudlus ja kvaliteet tagatakse iga tööpäeva lõpus tööde akteerimisega, mis annab tellijale täpse ülevaate tehtud tööst. Kvaliteedi ja ajagraafiku tagamine on rendiettevõtte töödejuhataja õlul. „Meie eeliseks on, et töötajad tulevad objektile oma tööriistade ja seadmetega. Me ei ole kunagi tööriistade investeeringu pealt kokku hoidnud. Iga ehitusega kokkupuutunud inimene teab, et korraliku töö aluseks on professionaalsed tööriistad, mille tõttu julgen väita, et meie oskustöötajate töötulemus on tihti kiirem, soodsam ja kvaliteetsem kui ettevõtte igapäevatöötajatel,” selgitab Varov. Renditööjõud.ee tellimuse esimene päev on katsepäev, mis annab tellijale kindluse, et töötajad on õige kvalifikatsiooniga ning töötavad kiiresti ja oskuslikult. Katsepäev tähendab seda, et tellija jaoks rakendub sel päeval soodustasu ning on õigus leping koheselt lõpetada, kui töötaja ei vasta ootustele.

Renditööjõu saab palgata vaid ühepäevase etteteatamisega

Renditööjõud.ee hoolitseb oma töötajate dokumentide, transpordi ja majutuse korraldamise eest, et nad tööl end hästi tunneksid ja maksimaalselt panustaksid. Vajaliku kvalifikatsiooniga ehitusvaldkonna spetsialisti, töömehe või ehitusmeeskonna saab ettevõte saata objektile vaid 1-2 tööpäevase etteteatamistähtajaga. Ettevõte vahendab puuseppi, kipsi- ja karkassitööde spetsialiste, maalreid, plaatijaid, keevitajaid ning töödejuhatajaid, samuti pakutakse liinitöölisi ja puhastusteenindajaid.

Väga oluline on koostööpartnerite jaoks, et Renditööjõud.ee vastutab oma töötajate eest. „Võtame endale vastutuse töötajate kvalifikatsiooni ja oskuste eest, tagame ka näiteks materjali säilimise ja muu meie töötajatega seotud tegevuse objektil. Meil on olemas töödejuhataja, kes garanteerib, et kõik meie töötajad täidavad tööohutuseeskirju,” ütleb rendiettevõtte juhataja. „Lisaks on tellija jaoks väga mugav, et meie töödejuhataja võib soetada kõik vajalikud materjalid: tellijale esitatakse pärast tšekid ja arve nii materjalidele kui ka tööle. Tasumine toimub teostatud tööde akti alusel iga 14 päeva järel.”

„Meil on iga töö jaoks õige inimene! Näiteks on meie töötajad aidanud kaasa Eesti Kunstiakadeemia, Haveni maja, Nautica keskuse, uue Lubja 4 asuva kohtumaja ja paljude teiste suurte objektide, kuid ka väiksemate, eraisikute korteritööde valmimisel,” kõneleb Varov.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785