Autorid: Martin Johannes Teder, Stiine Reintam • 25. jaanuar 2024

Ukraina ülesehitamisega avanevad ettevõtetele uued turuvõimalused

ESTDEVi abiga on puitmajatootja Harmet ehitanud Ukrainasse lasteaia.
Foto: Eesti Puitmajaliit
Eesti Rahvusvahelise Arengukoostöö Keskus (ESTDEV) on avanud juba vähemalt kahele ettevõttele ukse Ukraina turul ning võimalus selleks on ka teistel firmadel, rääkis ESTDEVi Ukraina koostöö ja ülesehituse valdkonna juht Margus Gering.

“Ettevõtte jaoks suurim väärtus on tegelikult võimalus siseneda Ukraina turule ja tekitada see konktaktvõrgustik,” tõdes Gering Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785