Autor: Lauri Leet • 21. november 2022

Kinnisvarafondi juht: kui suurem kriis saabub, siis alles hakkab juhtuma

Tarmo Karotam
Foto: Raul Mee
Kui peaks saabuma suurem majanduskriis ning euribor kasvama viie-kuueni, ilmuvad välja rahakad huvilised, kes asuvad raskustesse sattunud kinnisvara kokku ostma, avaldas saates „Kinnisvaratund“ Baltic Horizoni fondiuht Tarmo Karotam veendumust.

Sääraseid huvilisi, kes oma võimalusi ootavad ja kellel on isegi 10–20% varadest rahas, on Karotami sõnul tegelikult päris palju. Capital Milli tegevjuht Kaarel Loigu nõustus selle hinnanguga ning lisas et ka Capital Millil on teatud kogus varast likviidsetes vahendites ning sõjaolukorras on juba ärikinnisvaras tehtud mitu ostu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785