Autor: Aivar Hundimägi • 7. september 2022

Jaan Luts: praeguses keskkonnas ei saa kulusid kontrollida

TMB omanik Jaan Luts.
Foto: Andres Haabu
Betoonelementide tootja TMB omanik Jaan Luts tunnistas, et praegune keskkond on nii ebastabiilne, et ettevõttel on pea võimatu kontrollida oma kulusid.

Luts märkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et sellistes oludes ei ole ettevõtte juhtkonnal võimalik teha ka edasisi plaane. Lutsu sõnul on näiteks energiakulu kasvanud nii suureks, et sööb ära ka palkade tõusu. Raskuste kõrval näeb Luts aga ka positiivset: ettevõtte tellimuste portfell on üsna heas seisus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785