Autor: Lauri Leet • 3. jaanuar 2022

“Lootus, et kinnisvara hind langeb ja minu palk kasvab – unustage ära!”

Vaade Tallinnale kõrghoonest.
Autor: Andras Kralla
Lootus, et kinnisvara hind langeb ja minu palk kasvab kogu aeg edasi, on liivale rajatud ning seda ei juhtu, ütles Uus Maa kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi uue aasta prognoose tegevas kinnisvarasaates.

Koos Uus Maa juhatuse esimehe Jaanus Lauguse ning analüütik Igor Habaliga antakse saates hinnang, kui kaugel oleme turu tipust ning ka võimalikust langusest.

Saates kõneleme ka spekuleerivast tegevusest korteriturul ja meetoditest, kuidas arendajad selle vastu võidelda püüavad. Samuti peatume kinnisvara kättesaadavuse teemal keskmist palka ja alla selle teeniva inimese jaoks ning võimalikest uutest laenutoodetest, millega pangad võiksid nende inimeste jaoks välja tulla.

Lisaks arutelule Tallinnas ning teistes suurtes linnades asuvast kinnisvarast räägime saates ka keskustest kaugemal asuva kinnisvara hinnakasvu põhjustest ja eeldustest ning iseloomustame erinevaid piirkondi üle Eesti. Saate lõpetavad konkreetsed soovitused alanud aastaks nii investorile kui koduostjale. Saadet juhib Lauri Leet.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785