Autor: Mai Kroonmäe • 11. november 2021

Tulevikusuunad ehituses soosivad Kodumaja ehitusviisi

Kodumaja juhatuse esimees Andrus Leppik on Kodumaja meeskonnas olnud 25 aastat.
Autor: Raul Mee
Kuidas tehases monteeritud ruumelementidest elamute ehitamise juures varem puudustena nähtud erisused nüüd hoopis tugevusteks osutuvad, räägib sisuturundussaates pea täielikult ekspordile suunatud Eesti ettevõtte Kodumaja juhatuse esimees Andrus Leppik.

Lisaks kuuleme saates, kuhu on Kodumaja puitkarkassehitised kerkinud, milliseid saavutusi on ettevõttel lähiajast ette näidata, kuidas plaanitakse viie aasta jooksul teha kahekordne kasv ning keda oodatakse Kodumaja meeskonnaga liituma. Saadet juhib Mai Kroonmäe.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785