Autor: Rivo Sarapik • 28. oktoober 2020

Saatuslik telefonikõne muutis Jaano Vinki karjääri

Jaano Vink juhib Eesti Talleksit alates augustist. Ettevõte tegutseb ärikinnisvaras, kaubanduses ja autoäris.
Foto: Andras Kralla
Värskes Äripäeva Raadio saates "Juhi jutud" on külas tänavu augustist Eesti Talleksit juhtima hakanud Jaano Vink. Saatest selgub muu hulgas, mis saatuslik telefonikõne ta uude ametisse viis.

Lisaks räägime saates ka senistest kogemustest laevaehitusfirmast Baltic Workboats ning 15 aasta pikkusest tööst Nordeconi juhina, kuidas pikaajalisest kogemusest lahti lasta ja edasi minna, mis viis ta Eesti Talleksisse, juhi ja omanike koostööst ning lahkhelide õppetundidest, miks ta Nordeconist lahkuda soovis, kuigi selle suuromanik Toomas Luman tahtnuks ta jätkamist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785