Autor: Rivo Sarapik • 1. oktoober 2020

Ehitajate talv tuleb raske ja tõehetk koidab kevadel

Ehitusettevõtte Ehitustrust juht Kaido Somelar.
Foto: Andres Haabu
Ehitusvaldkond kõnnib kriisis teiste järel, selgitas Äripäeva raadiole antud intervjuus Ehitustrusti juht Kaido Somelar. Talv terendab pime ja kõle ning tõehetk koidab ettevõtetele tema sõnul kevadel. Aga võib ka teisiti minna.

Miks, see selgub saatest "Äripäeva fookuses", mis võttis kokku värskelt toimunud konverentsil Äriplaan 2021 enam kõlama jäänud teemad ja märksõnad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785