Autor: Lauri Leet • 11. september 2020

Näitajad on punases ning nüüd tuleb mõelda kasule

Muldade taastamisel on oluline roll reostuse vähendamisel, rääkisid külalised saates.
Foto: Raul Mee
Kui keskkonnaseisund halveneb, tuleb majandustegevuses loodusressurssidesse suhtuda järjest nutikamalt. Saates „Särtsakas tulevik” uurime, kuidas ringmajanduse abil päästa meie elukeskkond, olles samal ajal ka äriliselt edukas.

Saates osalevad keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse nõunik Mihkel Krusberg, Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse rohenõunik ja OÜ NutriLoop osanik Madis Tilga ning Replace OÜ arendusjuht Urvo Männamaa. Kõne all on eduka ringmajandusettevõtte Replace OÜ ja sotsiaalse start-up'i NutriLoopi ärimudelid ning ka avaliku sektori roll säästliku majandamise korraldamisel. Saadet juhib Lauri Leet.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab Tartu Regiooni Energiaagentuur.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785