Autor: Äripäev • 6. september 2020

"Legoklotsidest" maja saab kiirelt valmis

Eesti Kunstiakadeemia vanemteaduri Renee Puusepa sõnul on mustermaja puhul lühidalt öeldes tegu justkui legoklotsidest majaga, mis on taskukohase hinnaga ja samas kohandatav vastavalt ümbritsevatele keskkonnale ja elanike vajadustele.
Foto: Raul Mee
Seekordses "Lavajuttude" saates kõlab kaks ettekannet juuni alguses toimunud konverentsilt "Säästlik hoone 2020".

Esmalt räägib Tallinna Tehnikaülikooli teadlane Ralf-Martin Soe teemal "Tark linn kui ehitiste tuleviku kujundaja".

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785