Autor: Meelis Mandel • 13. aprill 2020

Inseneribürool nukker seis pole, kuid kukkumist on tunda

Rakendusgeodeesia ja Ehitusgeoloogia Inseneribüroo (REIB) juht Mairolt Kakko.
Foto: Liis Treimann
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis rääkisime REIB OÜ juhi Mairolt Kakkoga sellest, kuidas mõjutab kriis ehitusuuringuid.

Kakko rääkis, et praegu seis kõige nukram pole, kuid koormuse vähenemist siiski on kohati selgelt tunda. Investeeringuid aga seetõttu edasi ei taheta lükata. Kakko lisas, et tuleb olla valmis selleks, et kriis võib kesta aastaid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785