Autor: Meelis Mandel • 13. aprill 2020

Ettevõtja: koondada ei taha, et olla hiljem stardivalmis

Luku-Expert OÜ juhatuse liige Riho Ever.
Foto: Andras Kralla
Et olla valmis turu lahti minemiseks, ei ole Luku-Experdil tahtmist koondada, rääkis esmaspäevases hommikuprogrammis ettevõtte juhatuse liige Riho Ever. See võiks aidata tema sõnul ka saada parema positsiooni tulevikuks.

Ever lisas, et spetsialiste on niigi keeruline turult leida. Praegu hoiavad ettevõtet pinnal hulgimüük ning ehitus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785