Autor: Lauri Leet • 28. veebruar 2020

"Kes meist on standardi-inimene?"

Saates "Särtsakas tulevik" räägime vanade hoonete renoveerimisest.
Foto: Veiko Tõkman
Kõigest 10–15% peredest kasutab oma kodu energiatarbimise mõttes standardi kohaselt. Enamus kulutab rohkem, leiab elamute energiatõhususe teemalises saates Tartu regiooni energiaagentuuri ehitusinsener Kalle Virkus.

Saatesarja "Särtsakas tulevik" teises saates käsitleme põhjalikult, millises seisus on Eesti elumajad, mida on vanade hoonete renoveerimisel seni tehtud ning mida saaks ja peaks tegema paremini. Selgitame lahti energiamärgise teemat, räägime nutilahendustest ning puudutame ka mõni aasta tagasi poliitiliselt kuuma teemat – riiklike üürimajade programmi.

Lisaks Virkusele on saates külas Tartu regiooni energiaagentuuri tegevjuht Martin Kikas.

Saatejuht on Lauri Leet.

Saadet toetab Tartu regiooni energiaagentuur.

Kuula saadet siit:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785