Autor: Lauri Leet, kaasautor • 6. jaanuar 2020

Kuidas hoiti ära Paksu Margareeta kokkuvarisemine?

Eesti Meremuuseum sulges Paksu Margareeta uksed külastajatele 2018. aasta alguses. Muuseum plaanitakse avada 2019. aasta lõpus.
Foto: Eesti Meremuuseum/Aron Urb
Eesti Meremuuseumi käsutuses oleva keskaegse suurtükitorni ning selle abihoonete renoveerimistööd on endaga kaasa toonud nii keerulisi logistilisi operatsioone kui ka vajadust leida muinsuskaitselisel objektil nupukaid tehnilisi lahendusi.

Paksu Margareeta renoveerimistöödest räägib lähemalt Acres objektijuht Ain Holland 30. jaanuaril toimuval Ehituse projektijuhtimise hommikuseminaril.

Pane ennast kirja SIIN.

Sellest, kuidas tornialusest pinnasest ligi 4,5 meetrit välja kaevati ning kuidas õnnestus territooriumile transportida keskaegne Läänemere uhkus, Kadriorust Tivoli ehitusplatsilt leitud koge, kõnelevad saates "Eetris on ehitusuudised" Eesti Meremuuseumi juht Urmas Dresen, objektijuht Ain Holland (Acres OÜ) ja konstruktor Maari Idnurm (Ekspertiis ja Projekt OÜ).

Saatejuht on Lauri Leet.

Kuulake saadet siit:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785