Äripäev • 14 mai 2019

Säästlik hoone ei võrdu säästlik projekt

Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu juhatuse liige ja Novarc Groupi juhatuse liige Kaitis Väär räägib projekteerimisfaasi olulisusest energiatõhusa hoone ehitamisel.  Foto: Eiko Kink

Saade "Lavajutud" on salvestatud konverentsil „Säästlik hoone 2019“. Esimese ettekande, „Säästlik hoone ei võrdu säästlik projekt“, teeb Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu juhatuse liige ja Novarc Groupi juhatuse liige Kaitis Väär. Ta räägib projekteerimisfaasi olulisusest energiatõhusa hoone ehitamisel.

Teine ettekanne on arhitekti ja inseneri vastutusest nullenergiahoonete kavandamisel. Räägib Inseneribüroo Aksiaal juhataja ning kütte- ja ventilatsiooniinseneride ühenduse eestseisuse liige Peeter Parre. Mida teha, kui valminud hoone energiatarve ei vasta projekteerimisel tehtud energiaarvutustele? Kellele langeb vastutus?

Kuulake saadet:

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785