Autor: Äripäev • 14. mai 2019

Säästlik hoone ei võrdu säästlik projekt

Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu juhatuse liige ja Novarc Groupi juhatuse liige Kaitis Väär räägib projekteerimisfaasi olulisusest energiatõhusa hoone ehitamisel.
Autor: Eiko Kink
Saade "Lavajutud" on salvestatud konverentsil „Säästlik hoone 2019“. Esimese ettekande, „Säästlik hoone ei võrdu säästlik projekt“, teeb Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu juhatuse liige ja Novarc Groupi juhatuse liige Kaitis Väär. Ta räägib projekteerimisfaasi olulisusest energiatõhusa hoone ehitamisel.

Teine ettekanne on arhitekti ja inseneri vastutusest nullenergiahoonete kavandamisel. Räägib Inseneribüroo Aksiaal juhataja ning kütte- ja ventilatsiooniinseneride ühenduse eestseisuse liige Peeter Parre. Mida teha, kui valminud hoone energiatarve ei vasta projekteerimisel tehtud energiaarvutustele? Kellele langeb vastutus?

Kuulake saadet:

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785