Autor: Ehitusuudised • 16. aprill 2019

Tuleohutus on õigete valikute küsimus

Tamrexi tuleohutusosakonna juhataja Margus Oberschneider ning kommunikatsioonispetsialist Diana Karmo räägivad, millest koosneb ühe eramu kvaliteetne turvakomplekt ning milliseid tulekustuteid ja andureid tasuks vältida.
Saates "Eramaja ehitus" on külas Tamrexi kommunikatsioonispetsialist Diana Karmo ning tuleohutusosakonna juhataja Margus Oberschneider, kes räägivad, milliseid tuleohtlikke vigu tehakse ehitusplatsil ja hoone hilisemal kasutusel.

Räägime lahti, millest koosneb ühe eramu kvaliteetne turvakomplekt ning milliseid tulekustuteid ja andureid tasuks vältida.

Saatejuht on Lauri Leet.

Saadet toetab Tamrex.

Tulekul Tuleohutuskonverents 2019! 07. mail 2019 Öpiku Konverentsikeskuses, Ülemiste Citys Konverentsil jagatakse järgimist väärt kogemusi ja nõuandeid, pakutakse vastuseid põletavamatele küsimustele ja suurt pilti tuleohutusturul toimuvast. Registreeru SIIN.

Kuulake saadet "Eramaja ehitus" Äripäeva podcast'ide keskkonnast.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785