Autor: Äripäev • 15. märts 2019

Kuula: terve vana korterelamu kolib Otepäält Tallinna

Autor: Arvo Meeks / Valgamaalane / Scanpix
Eesti Vabaõhumuuseum osaleb projektis, mille eesmärk on transportida Nõukogude Liidu aegne korterelamu Otepää vallast Tallinnasse. Hoone eduka transpordi tõenäosus võib olla 50 : 50, leidis vabaõhumuuseumi ehitusinsener Jaak Kõiva Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Kõiva sõnul on tööde järk nii kaugel, et Tallinnas on paigas vundament koos paari kandva seinaga. Eesmärk on korterelamu aprillis saabuvate paremate ilmade ajal Tallinnasse toimetada. Kuidas mitusada tuhat maksev projekt ellu viiakse ja miks seda tehakse, saab kuulata pikemalt neljapäevasest hommikuprogrammist.

Hommikuprogrammi vedasid Eliisa Matsalu ja Ken Rohelaan.

Kuula 14. märtsi hommikuprogrammi Äripäeva raadio kodulehelt.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785