Autor: Toomas Kelt • 26. juuni 2024

Vineeritootja tegi rekordkäibe

Soome metsanduskontserni UPM kuuluv UPM-Kymmene Otepää kasvatas eelmisel aastal käivet ligi kolmandiku võrra ja peaaegu kordas kasumirekordit.
UPM-Kymmene Otepää vineeritehase käive oli eelmisel aastal viimase kümnendi suurim.
Foto: UPM-Kymmene

Vineeritootja käive ulatus eelmisel aastal rekordilise 87 miljoni euroni ja ärikasum oli 11,1 miljonit eurot, kasum oli suurem vaid 2021. aastal – 11,4 miljonit, vahendas tööstusuudised.ee. Omanik võttis dividendi 6,5 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785