Autor: Eva Kiisler • 26. august 2020

Betoonitootja: loodame, et langus tuleb väiksem kui 2009. aastal

Betoonisegude tootmise ja müügi ning graniitkillustiku importimisega tegelev Rudus jäi vaatamata korralikule käibekasvule ja kasvanud ehitusmahtudele 2019. aastal teist aastat järjest kahjumisse.
Ruduse betoonitehas Lagedi lähedal.
Foto: Raul Mee

„2019. aastal kasvasid Eestis ehitusmahud vaid 3%. Hooneid ehitati küll 8% rohkem, aga samas vähenes 6% rajatiste ehitamine. Nendest muutustest tingituna vähenesid ka meie ettevõtte mahud, kuna põhiliselt andis meile betooni mahtu just rajatiste ehitamine. Tellimuste maht oli eelmise aastaga võrreldes väiksem, turul on piisavalt vaba tootmisvõimsust ning hinnaralli jätkub,“ kirjutab ettevõtte juhatuse liige Rene Raamat majandusaasta aruandes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785