Autor: Eva Kiisler • 12. juuli 2020

Tipptegijate projekteerimisfirma teenis mullu nullkasumi

Eesti juhtiv arhitektuuri- ja inseneribüroo Novarc Group teenis mullu vaid 3 993 eurot tegevuskasumit. „2019. majandusaasta oli Novarc Group AS-ile käibenumbritelt edukam kui eelmine, kasumi osas aga mitterahuldav,“ nendib ettevõtte juhatuse liige Virgo Sulakatko majandusaasta aruandes.
Novarc Groupi juhatuse liige Virgo Sulakatko.
Foto: Raul Mee

„Suure käibe tõusuga (20%) kaasnes siiski sisuliselt nullkasum (1%), mis tänu 2017. aasta heale tulemusele võimaldas rahavoogude ladusat korraldust ja investeeringuid.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785