(Sisuturundus) Ehitusbörs teab mida ehitatakse ja hankeid avaldab tasuta

Ehitusbörs
Ehitusbörs

Ehitusbörsist leiab infot Eesti ehitustegevuse kohta. Kirjeldatud on tööde asukohad, hetkeseisud, tööde mahud, töövõtjad, kontaktisikud jne. Samuti on leitavad nii riigi- kui ka väiksemamahulisi projekteerimise ja ehitustööde pakkumisi sh detailplaneeringuid.

Ehitusbörs kirjeldab objekti erinevaid etappe, alates kavandamisest kuni ehitise valmimiseni ja säilitame ka kogu varasema info.

Ehitusbörsi eesmärk on viia kokku ehitustööde tellija ja töövõtja, et mõlemal oleks mugavam ja lihtsam oma igapäevast tööd teha. Veebikeskkond uueneb reaalajas ja nädala jooksul uuendatakse ja lisatakse kokku keskmiselt 300 objekti info.

Millal Ehitusbörs alguse sai, mis on eesmärk ja mida sealt leiab?

Ehitusbörs alustas tegevust 1997. aastal. Ehitusbörsi eesmärk on viia kokku ehitustööde tellija ja töövõtja, et mõlemal oleks mugavam ja lihtsam oma igapäevast tööd teha. Ehitusobjekte ja hankeid kirjeldades jälgib börs, et informatsioon oleks õigeaegne, konkreetne ning sisaldaks vajalikku infot: objekti asukoht, hetkeseis, tööde maht, teostamise aeg, töövõtjad, kontaktisikud jne.

Börs kajastab hankekonkursse, projekteerimise ja ehitustööde pakkumisi, detailplaneeringuid, informatsiooni töö käigus toimunud muudatustest, kirjeldab objekti erinevaid etappe, alates kavandamisest kuni ehitise valmimiseni ning säilitab kogu varasema info.

Kellele on mõeldud ja kes kasutavad Ehitusbörsi?

Ehitusbörsi klientideks on lisaks ehitusettevõtetele ka ehitusmaterjalide tootjad ja müüjad, projekteerimis-, sisustus-, valve-, side-, kinnisvara-, kindlustusfirmad jne. Kõik ettevõtted, kes müüvad või pakuvad teenust ehitusvaldkonnas.

Mida Ehitusbörs lisaks pakub?

Olles kursis kavandatavate, algusjärgus või ka juba töös olevate ehitusobjektidega, on võimalik pakkuda õigel ajal ja õigele isikule oma teenuseid või tooteid. Selleks tule teada anda, millistel objektidel olete töövõtjaks või tarnijaks, pärast mida lisab Ehitusbörs selle info andmebaasi. Ehitusbörs sobib ka alltöövõtjate leidmiseks. 

Ehitusbörsi sihtrühmaks on ainult usaldusväärsed ehitusfirmad, kellelt on võimalik saada soovitud pakkumusi, mis lihtsustab otsuse tegemist. Kõik remondi ja ehitusega seotud hanke- ja töövõtukuulutuste avaldamine on tasuta.

Kuidas Ehitusbörs töötab?

Ehitusbörsi veebikeskkonda saab liitunud lugeja kasutada oma isikliku ja firmasisese tööprogrammina. Objekti kohta saab kirjutada oma märkuseid, määrata meeldetuletuskuupäev ja lisada isiku nimi, kes antud objektiga tegeleb.

Lisada saab ka uusi objekte, mille andmed on nähtavad ainult ettevõttele, kelle paroolidega siseneti.
Börs lisab andmebaasi uut infot kõikidel tööpäevadel ja see on kasutajale kohe nähtav.
Objektiinfole on võimalus lisada jooniseid ja fotosid.
Otsinguid saab teha mitmete erinevate näitajate järgi, mis võimaldavad leida andmebaasist üles vajalikud objektid ja filtreerida välja omale huvipakkuvad teemad.
Andmebaasis on talletatud info alates 2003. aastast.

Ehitusbörs asub www.eb.ee

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed