(Sisuturundus) Õppevideod majaehitajale: uue põlvkonna müüriplokk

Ekraanitõmmis õppevideost
Ekraanitõmmis õppevideost

Alustame nõuande-videotega Roclite-plokkidest maja ehitajale. Poorbetoonplokkidest maja ehitamine on üsna lihtne. Eriti kui tegevused enne alustamist rahulikult läbi mõelda ja varuda kõik sobivad tööriistad.

Uue põlvkonna Roclite-poorbetoonplokid on kõrge kvaliteediga, keskkonnasõbralikud ja hinnalt soodsad müüriplokid, mis sobivad kuni 3-korruseliste hoonete kandeseinte ladumiseks. Lisaks kandvate seinte plokkidele on samuti vaheseinaplokid tulekindlad ja kõrge helipidavusega.

Roclite-plokk koosneb liivast, põlevkivituhast ja veest, mis autoklaavimisel omandab vormi, tugevuse ning kerge töödeldavuse. Poorides olev õhk tagab hea heli- ja soojakindluse. 

Ehitusmees Jargo Turkini abiga Cramor Ehitus OÜ-st  alustame müüriladumistööde sarjaga. Vaatame kui lihtne on maja ehitamine. Ometigi on iga töö juures oma väikesed nipid, mida on kasulik teada ja vahetevahel meelde tuletada.

Esimese plokirea paigaldus vundamendile

Müüriladumine

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed